Menyförslag

Menu ett

GAMBERI AL AGLIOVitlöksstekta räkor (Tigerräkor, chili, vitlök, persilja) serverad med vitlöksbröd
   
TAGLIATA DI MANZOGrillad Black Angus entrecote serveras med friterad örtpotatis, majs, vitlökssmör och rödvinsås
   
TIRAMISUItaliensk klassiker med lager av kaffedoppade savoiardkex och mascarponecreme toppad med ett lager kakao
   

499:-

Menu två

ZUPPA DI POMODORITomatsoppa, körsbärstomat, mozzarella, basilika serverad med vitlöksbröd
   
RAVIOLACCI AL GORGONZOLAKarl Johansvampsfylld Raviolacci pasta serverad med gorgonzolasås och tryffel
   
PANNA COTTAVaniljpannacotta serveras med myltade bär och hallonsorbet
   

359:-

Menu tre

CARPACCIO DI BRESAOLACarpaccio på bresaola med kapris, ruccola, parmesan, citron samt tryffel emulsion
   
MERLUZZO CON FINOCCHIOSmörstekt torskrygg toppad med fänkålscruditè serveras med skaldjursrisotto och kaprissmör
   
CREME BRULECreme brule serverad med myltade bär och vaniljglass
   

519:-

Ristorante Angelo's | Sten Sturegatan 17 | 412 52 Göteborg | 031-18 88 93